:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

review #18 : majlis outdoor terengganu


warning: entri SANGAT panjang sebab banyak gambar


outdoor di terengganu

date : 26.05.2012
day : saturday
time :  5.30 pm
place : pantai batu buruk terengganu
dress theme colour : shocking pink and coat

outdoor was done on the same day dengan sanding. mule2 tak tau nak outdoor katne. tapi mase lepas akad nikah tu, saya ada bagitau asben rase cam nak outdoor naik kete kuda. saya cakap kat die kat pantai tok jembal ada. kat pantai batu buruk ada. saya cakap je. tak bajet pape. tapi mase lepas sanding, asben cakap semalam die ada gi cari2 and sevey2 kete kuda. so mase outdoor tu, mule2 nak gi kat lain tapi tetibe asben cakap ada kan kete kuda tu, terus la gi pantai batu buruk.

sampai je sane, rase malu.! sebab raaaamaaai gile orang kat situ. its saturday kan. memang lah ramai. nak kuor kete pon malu sebab berbaju pengantin. wahaha.

malu nak kuor. haha

then asben call pemilik kete kuda tu and datang la. terkejut.! dah la pakai baju pink, asben carikan kete kuda kaler pink juga. cantik.! thanx asben sebab penuhi permintaan saya nak beroutdoor degan kete kuda. hehehe


kete kuda pink

maka, bermulah sesi berpotografi dengan kete kuda. malunye jangan cakap lah. sangat2 malu sebab sume orang tengok. huahuahua~

prince and princess

cinderella and her prince

naik leklok



round pantai

kuda ku lari gagah berani

dabel chin oh dabel chin

di riba

lepas dah puas naik kete kuda, 20 minit = rm50, kami amik gambar dekat pokok and tepi pantai lak.















siap posing2 tu sume around kol 7 petang.


posing dengan CIK TAJ saya


glamerkan OP

 balik memang penat gile tapi sangat puas hati.! masey OP say, incik hanif karim dan isterinye sebab layan kerenah kami. hehe

ini OP saya dan isteri beliau.

entri di update setelah tepat 8 bulan setelah kejadian berlaku. haha~

** dah lepas beroutdoor baru terpikir nape la tak pakai gaun. erm, sume gara2 bajet ciput. sobsobsob lagi..

2 juri awam:

Biskut Merry said...

lawa :) gudjob hanif karim

cikdidasyuhada said...

kan? sgt puas hati dgn servis beliau..:)

Post a Comment