:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

review #19 : mekap bertandang

dah masuk part belah asben dah.
*means dah nak abis mereview*

bertandang was on may 28, 2012. monday. memang takleh lupe arini sebab gi lapor diri kat skolah juge on this date.

agak berkejar2 time nak gi mekap ni. sume gara2 lapor diri tula. janji dengan MUA tu kol 11. tapi sampai kat kedai die kol 11 lebih. sampaikan akak tu dah boleh gi jenjalan kat lain dah. 

untuk majlis bertandang saya pakai persalinan putih walopon tema kat rumah asben gold. mekap memang serahkan betol2 kat akak tu. sangat bimbang sebab kan tak pernah tengok hasil keje akak tu. mase booking pon tak tengok gambar2 pengantin yang dah di mekapkan. akak ni mak mertua saya yang carikan. 

akak ni mekap agak lame berbanding MUA belah saya. tapi takpe je. as long as lepas tu saya jadi cantik, tadah jela muke. hahaha.

gambar before and after mekap lupe nak amik. tapi ni la hasilnya.

bajet retissss~
ramai cakap aritu kulit saya ala2 latino sikit. sebab akak tu mekap cam tan sikit. gelap la sikit. saya pon rasa camtu. tapi umi saya cakap mekap ni lagi cantik dari mekap mase kat umah saya. well, rasenye sebab mekap ni dah pecah minyaknya mase umi tengok. so tak la nampak tebal gile. tak tau la tu. saya cume rase cun jek kene mekap dek orang lain. kalu arap nak mekap sendiri, memang takkan dapat la muke cun gini. hahaha~

muke jebek sebab panas. kening itam ooo.

memang la nampak gelap mukeku ini

** gelap tak gelap, yang penting best jek orang mekapkan. hahaha

0 juri awam:

Post a Comment