:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

rindu tapi bizi


sumpah rase rindu sangat nak bercerita kat belog ni..!

tapi super duper bizi yang teramat sangat.! *bizi lah kononnye nih*

lebih2 lagi bile sekolah dah buke. 

kat sekolah pon tak sempat nak duduk sngat kat kerusi tu. asik ke sane ke mari setel keje je. banyak berjalan sampai lenguh kaki. tapi tak jugak kurus2. *tetibe. hahaha*

kat kuarters line tenet teramat la siput pig. so nak mengonline tu boleh menyebabkan sakit jiwe.

bile balik umah umi, bizi kene buat bende lain lak. 

tapi if line tenet ok, ada mase free, insyaAllah i'll be writing here again. 

when? 

i dont know. but i hope soon. 

** doakan takde halangan untuk saya bercerita di sini lagi. aamiin..~

HAPPY BEING BIZI AGAIN..!!!



** camne nak rotate gambo2 ni? tak reti lah.! buta IT betol.! sobsobsob~

0 juri awam:

Post a Comment