:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

setia hujung nyawa



cerita yang tengah HOT. tengah jadi kegilaan ramai. saya pon layan juga, sumtimes la. susah nak folow sebab cite tu main waktu magrib. lagi satu rase serik folow molow cite bersiri ni sebb takot terlekat cam tentang dhia dulu. hehehe

setia hujung nyawa ni sampai hubby saya pon layan. ciap mintak saya poskan novel tu ke bintulu. tapi malas lah. saya cakap kalu nak bace, balik umah la. *alasan nak suruh die balik. hahaha*

rupenye kan, baru saya tau, hubby saya ni jenis jiwang juge. layan jugak cite adaptasi dari novel ni. aritu layan adam hawa. ni setia hujung nyawa lak. lepas ni tak tau lah cite pe lak. heee. and mase cuti sekolah aritu, mase balik umah umi saya, die layan novel sayang cikgu ketat2. sampai tak hirau keadaan sekeliling. khusyuk gile.!

setia hujung nyawa.

saya harap saya dan hubby pon akan saling setia ke hujung nyawa.

saya harap saya dan hubby akan sweet muwit gitu jugak

tapi kan, taknak hubby jadi cam zain yang ego tu. dan taknak la kene cam el kene tu. huuu

by the way, zain dengan ersalina ni memang sweet sangat.! 

rasenye cite yang di adaptasi dari novel ni, hero heroin die mesti sweet punye lah. kan3?



** entri on da spot sebab tengah melayan setia hujung nyawa sambil mesej dengan hubby. heee. suke tengok zain yang tensen bile el tak nak cakap dengan die. tula. orang bercakap die suruh diam. bile dah diam, die lak tensen. comey sangatttt...!

0 juri awam:

Post a Comment