:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

bila hubby shopping


ini hubby saya.

muke bukan main sombong. hehehe

hubby saya jarang shopping dengan saya due to our long distance marriage. so kirenye lepas kahwin ni, dah lame saya tak temankan hubby shopping. mase die balik cuti raya cina haritu saya demam teruk. asik kene hujan and main panas kan. huuu. tapi bile hubby ajak temankan die shopping, perghhhh, terus saya segar bugar. serta merta baik demam. ok. ngaku. sebenarnya tak ok sangat tapi bile dengar hubby ajak kuor, mesti lah jadi sihat. kalu tak sihat mesti dah kene tinggal dengan hubby kat umah. nononono!


mule2 saya teman asben gi pasar borong wakaf che yeh. macam bese. ramai gile orang kat situ. saya ikot je mane hubby gi. sebab takot nak jenjalan sorang2 kat situ. ada la beberapa barang berjaya di tangkap oleh hubby malam tu. hepi je die boleh shopping.


amboi.! sempat je mesra2 dengan akak tu ye.

then hari sabtu haritu, saya temankan hubby gi shopping kat kb mall. boleh tahan hubby habiskan duit untuk shopping haritu. time shopping baju and seluar, hubby bukan jenis tengok terus grab. so kami kene jenjalan dulu, round2 dulu, die tengok mane ok mane tak dulu, baru la dia try and grab kalu die berkenan. tapi of coz la bini die ni pilihkan juge. ekekeke~


alain delon tu boh

seluor kerja yang baru sebab yang lame katenye dah ketat. salah sape tu?
hehehe

beli handbag bang? hahaha

beli kek sketttt

dan hasil bersabar ke sane ke mari menemani hubby shopping, hubby hadiahkan saya ni.


handbag yang hubby pilih kt atas tu

yuhuuu...!! mekasey hubby.! saya suka!.sayaaaannng awak.! lain kali blanje la saya lagi ye? hahaha.


kesimpulannye, gitu rupenye hubby saya shopping. baru ku tau. lenguh juga kaki berjalan2 teman hubby shopping. wakaf che yeh round 2,3 kali. kb mall tawaf 2,3 kali juge. kalu dengan berjalan dan tawaf tu leh turun berat, mesti dah berkilo2 berat saya hilang. tapi malangnye tu cume fantasi saya. hahaha. lenguh tak lenguh. yang penting saya bahagia boleh temankan hubby saya shopping. felt happy to be part of what he did. lagipon, bile teman hubby shopping, sebenarye boleh dating sekali. bleh kuor berdua. tu point utama sebenarnya. hahahaha.


**post entri pasal hubby sebab hubby dah balik sarawak. RINDU.!

0 juri awam:

Post a Comment