:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

pertandingan azan


 a little tired but im excited to update today's story.

and my story is
-
-
-
-
pertandingan azan at my school.!



pertandingan azan ni bersempena dengan aktiviti ko kurikulum dan esok plak sekolah kami nak wat sambutan maulidur rasul. pagi tadi PK KOKO gtau budak2 pasal ni and edar kertas untuk bebudak bagi name dorang as penyertaan.

saya cume tau around kol 9 tadi pasal program ni. *betapa tak caknenye saya ni. warghhhh!!* ok. balik pada cerita asal.

aktiviti start kol 2.30 petang. lepas bebudak sembahyang zohor. mula2 pengetua berucap sikit. then PK KOKO. beliau siap azan lagi. kagom tol saya dengar. terpegun dengan kelunakan suara beliau tu. heee

then start la panggil bebudak. ramai juge. saya lupe lah nak kire bape orang join. tapi ni antaranye.























ni plak mereka2 yang interprem dan terposing and memosing time pertandingan tadi, hehe








macam2 pesen. macam2 style. macam2 gaya ada. dari peserta pertandingan sampai la ke penonton2. hehehe.

and tadikan. saya rase lah, kalu saya budak perempuan yang berumor 13-17 tahun, memang konfem2 saya jatoh hati kat mereka2 ni. nasib saya dah almost 27. hahaha. bukan ape. bukan senang kan nak cari lelaki begitu di zaman sekarang ni. insyaAllah bakal IMAM yang bagus sume ni. aamiin.!

by the way, bile tengok bebudak tu azan, rase sangat sejok hati. kalu belajar tak pandai pon, *bukan kate dorang bodoh ye. jangan salah paham*, sekurang2 ada something in them that they hold. that i hope will be with them, insyaAllah for the rest of their life. aamiin.

well, result pertandingan ni masih belom di ketahui. mungkin esok kot di umumkan. sekali dengan perarakan maulidur rasul tu. papepon, yang pastinye, saya sebagai guru dorang, *walopon ada antara mereka tu saya tak ajar*, but i felt very PROUD with them. bukan senang nak naik atas stage then azan depan 400 orang students lain plus cikgu2 tengok. TAHNIAH anak2. teacher bangge dengan korang sume.!


0 juri awam:

Post a Comment