:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

rezeki orang demam



demam saya macam melampau2 plak arini. dari kat sekolah rase tak selesa and tak larat je. kat sekolah saya tak selera makan so mase dah balik dari sekolah tu, saya cakap kat asben rase cam nak makan bende tak sihat like ayam kfc, beger mcdonald or pizza. padahal dah few months tak makan bende tu sume. *bajet diet fastfood. hahaha*


tapi balik dari sekolah tadi keje saya tido je. sebab memang tak larat gile. kepala pusing. idong jangan cakap la. sampao kene bernafas kot mulut siap. huhu. Bangun tido bagitau lagi asben pasal nafsu makan tu tapi asben saya wat dek je. So saya kuor bilik dan ooh.! Adik2 ipar saya tengah makan.

Ada ni.





Dan ni.




Woaaaa.! sedapnye! Taktau la sape yang beli sume tu tapi orang yang beli tu cam tau2 jek saya tengah lapar makanan gini. Hahaha. Makan sikit je sebab tak rase pape mase makan tu. deria rase sume ilang dah sebab demam ni. makan tadi just sebab nak ilangkan nafsu gedik tu.


Papepon, time kasey pada yang membeli makanan2 tadi. Rezeki orang demam gamaknye ni. hehehe. Tenyangggg peyotttt sayerrr! Burpp! Alhamdulillah..!



** Malam ni kene pakse gi klinik oleh incik asben. Ooh. Dont like.! Dont like! Dont like!

0 juri awam:

Post a Comment