:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

10 months


ALHAMDULILLAH. 


dalam pada dok jaoh dengan hubby, jumpe jarang2, gadoh-baik gadoh-baik, we are now already 10 months married.syukur. 



and bersempena our 10 months together ni, he bought me these.!







and also this.!


which at last turned to this.!



banyak tol dapat adiah bersempena 10 bulan ni. nanti dah stahun mesti dah takleh tuntut pape. ekeke. papepon, i love you mr. hubby.! mekasey belikan saya adiah2 tu. lain kali beli la lagi ea. terutamanya kasut..!
hehehe. by the way, kasut memang murah, purse memang murah, katil pon murah, tapi ape yang penting, saya suka. kalu awak2 tak suka, jangan baca.! sebab kalu baca dan mengutuk, awak2 jugak dapat dosanye. hohoho.!


**entri di tulis 5 hari dari hari kejadian. katanye bizi sangat cuti ni. huehuehue.




1 juri awam:

Aini Yunus said...

Salam...
Macam mana cara saya boleh contact cik dida ni yer..ada something yg saya nak tanya.kalau boleh secepat mungkin yg boleh...boleh sms sy tak.0129295434 -aini-timakasih..

Post a Comment