:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

my first ever spek mata


harini dah gi ambik spek mata. so here it is. my first ever spek mata.




comey tak spek rege rm400 saya ni? rasa mata macam makin rosak bile dengar rege spek tu. tapi terpakse jugak buat. wuwuwu. ada cikgu sekolah saya cakap mahal. ke saya dah kene ketuk regenye ea? ahhhh... abis duit laki saya.! *sebab buat spek ni laki yang banje. ekeke*


erm, kalu ikotkan hati memang taknak buat and taknak pakai pon spek. tapi terpaksa jugak pegi buat and pakai spek mata sebab tahap silau mata saya macam melampau2 la sekarang ni. kalu bawak kete malam2 or pagi2, rasa mata tak mampu sebab kepala jadi sakit bile lampu kete lain menyuluh. jalan pon cam tak bape nampak. 


and lagipon, taknak dengar suami sayang saya tu bebel lagi pasal spek mata ni. sebab since dia tau bini dia ada silau, dia selalu jek suruh gi wat spek mata. tapi saya jela dok hold dulu. malas dan berjimat. miahaha. tapi akhirnya terpakse jugak gi buat sebab tak tahan. heee.


saya buat kat amran optical kat jerteh. ari isnin gi wat kamis dah siap tapi arini baru gi amik. 


haaa, nak tengok tak saya bile berspek mata? tadaaaaaaaaaaaaa....




**bila hubby tengok gambar ni, dia kata memang macam cikgu. yeah, memang muka cikgu sungguh la bile pakai spek gini kan? so anak2 murid sume, teacher syuhada tembam is now in the house.! hohoho

0 juri awam:

Post a Comment