:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

satu kepuasan



adalah menjadi satu kepuasan pada saya bile anak2 murid saya mampu memahami apa yang saya ajar. mampu membuat latihan yang saya beri dan mampu menyertai apa saja aktiviti yang saya lakukan dalam kelas serta menghadiri kelas tambahan yang diadakan.


bila dorang take part in whatever activity i do in class and they can do as i instructed them to do, rasa dia lain sangat. i feel proud of seeing them so energetic. i feel proud of seeing them compete each other to do it. rasa bangga sangat2. rasa bahagia boleh jadi in part their learning process. beta rasa bangga gila weh.! hohoho. 






kadang2 bila mengajar tu, saya rasa saya tak kisah if dorang tak dapat penuhi the required benchmark and expectation. pada saya, cukup dorang paham apa yang saya nak sampaikan dan kenapa saya buat certain2 latihan tu. cam dalam kelas2 saya, saya sangat suka buat spelling test or vocabulary attack or find meaning of the words in dictionary. sebab saya tau, through that je anak2 saya tu akan kuasai sedikit sebanyak the language. tu pon buat latihan kene paksa. tapi takpela. sebab kene pakse la dorang buat walopon rela tak rela je. hohoho. walaupon saya tau kadang2 dorang menyampah dengan aktiviti gitu sebab dorang rasa aktiviti gitu ntah pape je, tapi saya peduli ape? yang penting saya nak dorang dapat few new words for the day. kalu saya bagi 10, tak dapat 10, dapat 6 pon ok dah. tak mampu 6, 3 pon takpe. sebab bukan senang tu untuk mereka dapat banyak gitu. hehe.
*tapi untuk 5T ,kalu dapat 3 je dari 10, teacher sekeh pale.! miahahaha*







i do hope all my students will be energetic everytime i teach. everytime i ask them to do anything. walaupon saya tau they have difficulties in understanding the language, in doing the exercises tapi usaha yang mereka tunjuk pada saya tu sudah cukup. sekurang2nya saya tau mereka berusaha dan bersungguh untuk belajar. walaupon ada sesetengah antara mereka macam boikot terus bahasa ni, and kadang2 ada masa dorang wat prangai sampai saya rase nak sekeh je sorang2, tapi saya harap dorang akan terus berusaha untuk memahami bahasa yang saya ajar ni. mohon berusaha anak2 sekelian.!







tahun ni berat sikit tanggungjawab saya. di beri tugas untuk mengajar 2 kelas tingkatan 5. kelas pertama dan kedua. frankly speaking? tipu la kalu saya tak nerves mengajor kelas exam yang kelas harapan lagi tu. mati la beta kalu result spm tahun depan jatoh merundum. gulp! semoga anak2 5T dan 5SS saya berusaha gigih. aamin. heee. papepon, saya berjanji saya akan berusaha bersungguh2 untuk memberi yang terbaik untuk anak2 saya sume tu. tak kira kelas exam ke kelas tak exam ke, kelas depan ke kelas belakang ke, i will give my best.! thats my promise.! 
*semangat waja ni*


so dear students, especially yang nak spm lagi less than 9 bulan tu, please wake up from the dream. its time to struggle as hard as you can as this is not for me. its for you my dear. im doing everything i can to help you success. to help you learning this language. to help you understand it. to help you learn everything needed. but please, help me too. help me by being in class. do the exercises i gave you, work hard.! and if you need my help, just tell me. i will help you as much as i can. mari kita berusaha anak2.! 
*tetibe rasa tua lak bahasakan diri gini. hahahaha*







sume gambo anak2 saya tengah semangat. best kan tengok dorang semangat gini. bile dorang semangat, saya pon rasa bersemangat melampau2. bagi ajo 3,4 masa pon takpe. tapi kalu dorang tengah hampeh, nak masuk ngajo 1 masa je pon malas. 
*pengakuan ikhlas teacher ni ye anak2 sume. kuikuikui.*


so, when they learn with their heart, saya rasa itu adalah satu kepuasan kepada saya. terima kasih anak2 sebab bagi teacher rasa feeling tu.! *touching ni*


** sume gambo curi2 snap. katenya nok amik gambo candid. ni la hasilnya. anok2 murid dok gigih wat keje, teacher gigih curi2 snap gambo. haha. so guys, you are all glamour now.!! weeeheee..!

10 juri awam:

Anonymous said...

The very best portion with the decorative green moss balls is easy the maintenance part.
You will be shocked in the new styles that your
bambino can derive with. They may be the past really quickly so in no way stick to the trend as it will not
be sensible at all.

My web page :: home decoration

Anonymous said...

This article, the best article ever, kindly provided by Uber - Articles.
Interior Decoration is the most sought after in today's world. They make analysis of cost and provide superior quality furniture within the price range.

My blog - restaurant interior decor ideas

Anonymous said...

I am sure this article has touched all the internet people, its really really fastidious piece of writing on building up new webpage.


My website quantrim fast track formula

Anonymous said...

Xmas Lighting: rather than purchasing for new Christmas lighting as a result of
your respective previous ones just usually
are not operating, invest it slow as an alternative.
Employees, customers, and guests reply with income and referrals that advantage your business.
Decorating with wreathes adds a whole layer of detail to a area or
possibly a theme and traditionalists need to have them.

My blog :: cheap homemade christmas decorations

Anonymous said...

And after all the wedding planner are always their, to support
you incase something goes wrong they always have a backup plan.

Palm Breezes Beach Pail Candle Holder marriage Favors.
Table lamps let you pull off a great makeover for any room without having to cost a fortune.


Visit my webpage; www.tabledecorationideas.org

Anonymous said...

All art centers carry beads and there are entire stores devoted to
them. Decorative patio cushions can help bring color and style to your patio
furniture and is an easy (and affordable) way to update older patio furniture.
However the best place to start looking is your own home.


my web page Small Garden Design I

Anonymous said...

Besides the price, there are other important factors to be considered.
This type of juicer will only appear with a single auger.
He collects many different kitchen appliances so that he is
always prepared to make any recipe he may come across.


Here is my weblog - waptrick.ir

Anonymous said...

This is a topic that is near to my heart... Many thanks!
Where are your contact details though?

Review my weblog lose weight with quantrim

Anonymous said...

These come in very beautiful and attractive colours, and are
an asset to any wedding colour combination bouquet.
Its no wonder you've been feeling beset, you need a basis for all that creativity, imagination, and ideas for the weddings. Where will the bride and groom stand or sit.

Here is my blog country rustic wedding decor

Anonymous said...

Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of.
I say to you, I certainly get annoyed while people
think about worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Here is my homepage ... quantrim reviews :: http://server.smitka.org/ ::

Post a Comment