:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

aktiviti bile bertemu


kami jarang jumpe. oleh itu, bile jumpe, aktiviti wajib kami haruslah berdating. hehe

last week hubby balik untuk mengundi. mengundi on 5 mei. tapi on 4 mei tu ada kazen saya kawen di ambs dungun. so kami ke sana la. dah lewat sampai sebab jalan jem. tak brani nak overtake sangat sebab banyak kete. so gerak dari klantan kol 1.30 pm, kol 5 baru sampai ambs. krem montot okeh.! hoho.





time kami sampai, pengantin dah gi outdoor. so kami bajet kami jela pengantin of the day. posing dulu seround.! miahaha. kami tunggu sampai pengantin balik. tak best la tak jumpe pengantin kan. dah la kazen sendiri.


sambil2 lepak tunggu pengantin tu, tetibe la saya terkuor idea bernas kat hubby ajak die gi dating kat mesra mall. alang2 dah kat dungun kan. menyelam sambil minum air la. muehehe. hubby ok je. siap plan nak tengok ironman. semangat die beli kot online. heee.


lepas dah jumpe pengantin, sembang jap then gerak gi mesra mall. dah dekat kol 7 tapi gi jugak sebab wayang kol 8.45. takot jem. sepanjang jalan nak gi mesra mall tu, hubby dengar je bini die ni bebel sebab lapo. akhirnye hubby cakap sampai sane kene makan dulu camne pon. hee. mekasey hubby sebab memahami..! 


ok. dah sampai mesra mall dah. 

si macho dan si bulat

same2 bulat dah. hehe.

seperti yang di janjikan hubby, kami gi makan dulu.

sengih manjang dapat makan ni.

bulat mulut2 makan punye pasal.

bukan nak suap saya tu. die dok bebel kat saya sebab saya sebok amik gambar die time makan. hahaha.

then....



ok. saya sangat jakun sebab ni first time dalam idop saya yang dah almost 27 tahun ni, tengok wayang yang 3D. pelik betol rase. hubby gelak je. cesss.!


abis movie kol 11 lebih kurang. terus gegas balik ke terengganu lak. hubby sorang je drive. saya plak bajet nak temankan die. tapi penat sangat. so cakap kat die nak tido 5 minit. skali saya gi tido sejam lebih. kuakuakua. ammpunnn sayang.!


sampai umah kol 2 pagi lebih kurang. terus flat. nok nak kene bangun awal pagi lak. warghh..!! penat gile.! tapi sangat best sebab dapat dating dengan hubby. ekeke.


**menunggu next holiday dengan sabar. nak berdating lagi. wuuhuuu.!


2 juri awam:

IMaH said...

Kalau pjj ni memang kalau jumpa je, mesti dating, dating kan? best! sebab waktu berdua tu kita peruntukan betul2..satu lg yg best. Rasa rindunya dia lain sgt2...asyik2 gitu. hehe

Cikdida Syuhada said...

betol3.. hikmah pjj kot. rase lebih di sayangi. miahahah

Post a Comment