:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Buku pink part 2


Attention : ini cerita lama tapi baru mampu dicoretkan di sini.


Ini sambungan cerita buku pink part 1.


Lepas wat buku pink di kk beris pak abu, saya gi wat kat kk kuala besut lak.


It was on april 9, 2013. Saya cuti aritu sebab not feeling well so alang2, gi la wat buku pink terus. Saya gi kol 8 pagi tapi dah penuh orang. Kol bape la agaknye dorang datang ye? Huuu. So tunggu agak lame sebab misi yang bertugas tu tak datang agi.


Around sejam lebih tunggu *sampai khatam bace cerita ccuratap, bidadara both parts*, akhirnye misi tu panggil. Kene amik darah. Sambil tu sembang2 dengan misi tu. Bile gi anto darah kat makmal, darah clotted plak. So kene amik lagi skali. Dua2 lengan kene cucuk. Wuuu.


Lepas amik darah, tunggu turn jumpe doctor lak. Agak lame la jugak sebab ramai orang. 


Bile sampai turn, and masuk jumpe doctor, sembang2. Doctor tanye saya jawab. Macam2 la. Then scan lagi. Alhamdulillah. Anakanda dah makin besar. Sihat. Duduk elok je dalam rahim. Doctor kate due date saya dah betol. So anakanda nanti jadi baby november la. Hehe.


so, ini buku pink saya.

ada info kene tutup. bahaya untuk kesihatan. hahaha



**dengki tengok kapel2 yang datang berdua. saya kene gi sengsorang jek. huaaaa..!


0 juri awam:

Post a Comment