:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

confirmed.!


Attention : ini cerita lame yang baru mampu dicoretkan di sini.


aritu positive.


Its now confirmed.! 


We went to clinic pakar darul iman at nyior 7, jerteh for the check up on march 24, 2013. 


Bile masuk jumpe doctor and gitau things related, doctor kire2 and he said,
"Dah 6 weeks ni. Nak scan tak?"


Saya tengok hubby. Hubby tengok saya. Blur. Haha. Tapi scan jugak la. 


Mase scan, muke hubby jangan cakap la. Memang terlopong habis. Rugi tak ambik gambo. Haha. Kami macam tak caye sangat. Itu ANAK kami. He's sooo tiny.! Doctor cakap sebesar biji kacang je sekarang ni. Tapi dah nampak heartbeat die. Wuu. Rase cam nak nangis jek bile tengok. Docor printkan kami gambar baby tu.


My due date was in november 17, 2013. Dah cuti sekolah so senang la. Hubby pon dah balik mase tu. Banyak jugak tanye doctor pasal pe patot makan. Pe tak patot makan. Maklumlah. Tak tau pape pasal ni. 


Erm, mase dalam bilik doctor hubby diam aje. Langsung tak cakap pape. Bile kuor aje dari bilik doctor, terus die tengok gambar baby and cakap baby ensem macam die. Perasan ye hubby? Hahaha.


 Malam tu lepas isyak, time sume orang dok tengok tv, hubby kuorkan gambo baby and tunjuk kat ma. Bile ma tanye ape ni, hubby cakap "tula cucu ma". Saya sampai tergelak kot. Lawak la cara hubby gitau. Alhamdulillah. Sume orang hepi dengar berita ni sampaikan ma dah ciap kire2 nama panggilan untuk cucu die nanti. Heee.


By the way, nak tengok gambar anakanda kami tak? Hehe.

Yang putih kecik tula anakanda kami. 


**Semoga anakanda kami sihat sehingga 9 bulan. Aamiin. Its the best gift ever for our monthly anniversary. Thank you Allah.!



0 juri awam:

Post a Comment