:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

dah.!


saje nak menunjuk.


saya dah. 




awak dah ke belom? hehe.


awal2 pagi dah gi sebab nak berkejo balik ke kelantan lak. hubby mengundi kat kelantan. kol 8.30 pagi gi. tapi dah ramai gile orang. bratur dalam 45 mnit jugak baru sampai turn.


nebes nak mengundi cam nak kawen je. padahal dah second time. hehe.






by the way, tak kire la sape menang sape kalah. arapnye lepas ni dah takde caci maki hina keji sesama sendiri di pesbuk or di blog or di media massa. and semoga terengganu di umumkan cuti esok.! takde mood agi nak gi skolah. warghh..!


**Berdiri lama sangat dan akibatnye pinggang sakit gile and kaki krem.Wuuu. Berdebar jugak tunggu result ni. Curious nak tau esok ganu cuti tak. hahaha.

0 juri awam:

Post a Comment