:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

genting



tetibe rase teringat kat genting time tengah mengemas gambar2 di lappy.


gi genting ondaspot mase cuti sekolah last year. balik dari kolumpo mase tu. bile tengok banyak kete naik ke genting, hubby tanye nak gi genting tak? saya on aje. hehe







sebab gi tu dah tengahari ke petang, lagi pulak dengan tak dirancangnye, so memang ntah pape je. amik bilik kat first world hotel which cost rm240 per night. masuk bilik tido. hubby kate bilik mahal jadi kene gune sebaiknye. kalu ikot die nak dok je dalam bilik tu. orang nak tengok surronding and nak main2. memang tak dapat la bile lena je die tido. wuwuwu. mase kat sane tu, kan main agi call umi nak meriak gi genting punye pasal. jeles la manusia2 di rumah saya tu. muehehe.




so at lastnye, malam baru kuor bilik. tu pon sebab lapar. kalu tak, rasenye memang bertapa dalam bilik tu je.


ada orang tu sejuk sebab takde sweater. itu yg kebas shawl bini. hehe


macam yang kite tahu, kat genting memang mahal. so kami makan berdua, abis banyak jugak la lebih kurang.   


his

mine

pastu gi jenjalan jap sambil posing2.


hubby sangat suke wat muke garang gitu


ulat buluuuuuu

sampai berkerut dahi. garang benor.!

yang ni memang takleh kalu tak sengih. hahaha



pastu balik bilik tido. 


esok gi brekfest.

mine

his

then check out and teruskan perjalanan balik ganu.


**rindu nak gi genting lagi. tapi kalu nak gi pasni, memang kene prepare awal2. no last minit punye keje lagi. hehehe.



0 juri awam:

Post a Comment