:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

selamat hari guru.!


hari guru dah a week dah berlalu tapi baru sempat nak update cite sebab dalam tempoh seminggu ni agak kurang sihat dan banyak keje. *alasan cantekkkk punye*


so, hari guru 2013 jatoh pada hari khamis. sepatutnye musim exam tapi on that day, exam di tangguhkan untuk buat sambutan pada cikgu2. tapi sekolah kami buat sekali dengan hari komuniti means orang2 kampung dan ahli pibg pon turut serta join aktiviti2 kami.


hari guru haritu my FIRST official hari guru. so agak teruja la. hehehe.

muke memang teruja habis.!


pagi tu cikgu2 berkumpul dan di arak ke dewan. ada kompang lagi tuuu. 
*rase cam pengantin lak. haha*. 

bimbang tercucuk. si dayah ni sebok posing lak.






kat dewan dengar beberapa ucapan then ada nyanyi2. yang paling di tunggu2 haruslah lagu "kami guru malaysia" tu. perghhhhh, semangat gile cikgu2 menyanyi. takde background muzik pon tapi kuat dan penuh semangat. maybe sebab cikgu2 lame ni sangat2 menghayati lagu tu sampai saya sebagai cikgu baru pon terkena tempias semangat tu. hehe.


besarnye pipi saya!



then kat majlis kat dewan tu ada majlis pembahagian anugerah pada guru2. 


saya dapat ni.

dapat briefcase sebab anto sokmo buku rekod. hohoho.

dan ni. hoho.

paling cun tu. bangga oo bangga. hahaha

then ada main2 sukan. saya tak join. cikgu2 sekolah tu tak bagi join sebab takot jatoh ke ape. so tengok jela orang dok main. wuuuuu.


gigih pakcik sepak bola. tapi tak masuk pon. huuu

turn PK HEM. gaya itu penting. hahaha

bowling nyior

musical chair

budak2 pon nak tumpang posing skali. sempat aje dorang ni. hehe.







then ada makan2 sambil pengawas buat cabutan misteri. nama saya naik. cabut2 dapat no 7 and saya dapat ni.

hadiah paling epik. wuuuu.

lepas dah ciap makan sume, boleh la balik.


dah balik umah, eksaited buka hadiah2 yang dapat and yang bebudak bagi. hoho.





dari badan pengawas sekolah.

takde bag nak bawak balik adiah. terpaksa pakai supik rokrak yang bapok beso. haha
hasilnya.

terima kasih ye anak2 and adik2 yang bagi ticer hadiah tu sume. ticer dah guna pon ada hadiah2 tu. heee. and thanx jugak kat pengawas yang melaksanakan program2 tu. penat lelah tungkus lumus korang ada la hasilnye dan memuaskan hati kami guru2 anda. hehehe.


** SELAMAT HARI GURU BUAT SUME GURU SAYA DARI TAIKA TELOK PASU, SKBG, SKTP, SMKATJ,  PLKN TELOK SARI PENYABONG, KUSZA, UPM dan GURU2 DI MASA AKAN DATANG. heeee.

0 juri awam:

Post a Comment