:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

anniversary gifts


oleh sebab on the anniversary day to kami otw ke kolumpo, maka celebration di tangguhkan.

tapi

proses pemberian hadiah masih berlaku.

where?

di R&R AJIL lagi you.! haha. 


saya bagi husband 1 paper bag consist of few things. *tapi malangnye gambar2 tu hilang*
tinggal ni je. huuu.


handmade sebab tu tak kreatif sangat. kuikuikui


time nak bagi tu, hubby cakap die pon ada adiah untuk saya. siap suruh pejam mata lagi. 


and bile buke, dapat ni. wuuuu.




isinye biarlah rahsia. hehehe.


hubby buke tengok hadiah die tapi tengok gitu2 je dulu sebab dah nak gerak.


tapi kat hotel die tengok betol2 la. gelak sakan hubby ku tengok hadiah yang die dapat. hehe.


** memang akan di ingati la first anniversary ni sebab tukar2 gifts kat R&R. hari ini dalam sejarah gitewww.! hahaha



0 juri awam:

Post a Comment