:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

inikah namanya mengidam?



bile rase nak makan tu datang dengan membuak2.

inikah namanye mengidam? huuuu.

nak makan ni.


buah jambu keling @ jambu tawi @jambu kayu @ jambu susu

buah jambu arang @ buah kerian

rasa nak makan dua2 jenis buah ni since week 8 pregnancy.


dah gitau hubby, umi abah, tanye kengkawan.


susah betol nak dapat. hukhukhuk


tapi akhirnye,


on 7 june 2013, saya dapat ni.!


yeyyyy..! akhirnye dapat. tengkiu to my pren, pawi yang carikan buah ni.


amik di paka ni. jaoh gile. wuwuwu.


bile dapat, masuk je kete, terus hidu bau buah ni. sedap gile baunye.! hubby cakap teruk gile gaya orang peknen ni. haha. dah tak kire dah. lepas basuh, terus ngap.!


pehhhhhhhhhhhhhhhhh... SEDAPPPPPPPPPPP sangat.!


ada lg 2 bijik kat umah. tunggu masak sikit baru makan lagi. tak sabo ni.!


** akhirnye tak leleh la air liur anakanda bab buah jambu keling ni. arapnye dapat jambu arang lak pasni. aamiin.

0 juri awam:

Post a Comment