:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

mimpi semalam


mungkin rasa terlalu nak

sampaikan termimpi2 semalam.

warghhhh..! saya nak ni.!

saya nak ni..!!

saya nak ni..!!!





buah keriang or buah jambu arang.

 mane nak cari?? T_T

sensitip betol kalu ingatan kat buah ni datang. sampai leh nangis oo. sobsobsob.


erm, haritu dah makan buah rasberry ni. seakan2 dah rupe. dah same itam same gelap walopon tak same bentuk tak sama rasa. tapi anakanda tak puas hati. nak buah keriang jugak. 


ooh anakanda, awat la hai nak makan buah yang susah di jumpai? nenda cakap kalu nak buah anggur je kan senang. tapi apekan daya nenda wei. cucu anda ni demand sikit. wuwuwuwu.


rasberry


**daddy, please carikan bonda buah keriang tu. nanti anakanda awak leleh air liur bonda tak tau. wuuu.

2 juri awam:

puan.mila said...

Oit jgn la ikutkn sgt mgidam tu..aku dulu kalau mgidam sgt bnda y ssh nk dpt cpt2 bolayan..pk positif dgn ok bnda tu xda, pjuk ank ckp kita mkn menda lain ye nak..serius klau kita nk sgt bnda y xdpt nnti ank kluar meleleh air liur smpai lencung bju..prnah trjd kt spupu aku, dia nak sgt nasi greng psr mlm y xprnh2 dbelinya..nak plk kt psr mlm kt manir je..kbtulan time dia nk slalu xda dan ada dpt basi..smpai la dia brnak xsdh dpt..lps brnak ank dia stat meleleh, dia duk pk apa y dia mgidam tp xingt2..kak ipar dia tringt psl nasi greng tu then g beli ada, amek sapu kt mulut anak pastu xleleh dah..kesian ank mu kkgi wess..pjuk ank tu, try abaikan slow2 apa y mgidam sgt tu..jambu arang enth ada ke x skrg, mmg ssh.

Cikdida Syuhada said...

pujuk dh ni wei. rase nk mkn dr peknen 2 bln agi. x leh2 sapa skg. x dop mikir pon tp smlm ye mari mimpi. huuuu

Post a Comment