:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

saya dah 19 weeks. bonda.!


tengok ticker di blog.



alhamdulillah.

harini anakanda dah 19 weeks.

jom tengok kedudukan anakanda at week 19 ni.

wahh.. ganas betol posisi anakanda ni. hehe


boleh la anakanda cakap2 dengan bonda sekarang ye?

semoga anakanda bonda and daddy ni sihat sentiasa kat dalam. 


jangan buat bonda bimbang. jangan buat daddy risau. and yang paling penting, jangan dera bonda dengan sakit pinggang melampau ye. sebab nanti bonda jadi terlampau manje. haha. lagipon, bonda ada banyak bende lagi nak kene ajo abang kakak form 5 ni sayang. 


muke makin bulat yang di cover dengan tudung bawal. ngeh ngeh ngeh


**di week 19 ni, jom kite bangga dan kembang lebih sebab daddy puji bonda comey tadi. yuhuuuu.! 


0 juri awam:

Post a Comment