:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

barangan anakanda : shopping part 1




last week, hubby balik kejap. 


so saya brusaha memujuk beliau untuk gi shopping barangan anakanda sikit. nasib hubby setuju. ngehehehe.


so hari jumaat tu, kami kuor ke KB Mall after solat jumaat. 


sampai je terus la ke bahagian baby2. 


oohooooooooi..! excited betol bonda tengok barang2 baby kat situ. lagi2 yang kaler pink. sumpah comey gile.!


tapi oleh sebab bonda dengan daddy tak tau lagi gender anakanda, makanya terpaksa la bonda menahan diri dari cekop baju2 berkaler pink or biru. 


before kuor shopping tu dah menanya2 orang jenama pe yang ok. exrumets saya, kak ja cakap disney and anakku ok.


makanya bile sampai di kb mall tu, terus la gi servey kat situ. ramai gile orang.! macam dah dekat nak raya je gayanya. mase saya dok pilih2, hubby ikot je dari belakang. tapi ada ayat hubby cakap saya memang takleh lupe. siap berkata dengan muke tak caya and sengih je. katanye :


"tak sangak akhirnye dok bahagian ni. shopping barang baby."


bahagia jek rasa bile dengar hubby cakap gitu. saya ingat saya jek yang tak caya, rupanye hubby pon sama. hehe.


pastu mula la shopping. takde la beli banyak sangat. sebab hubby cakap beli sikit2 je dulu. itu pon boleh tahan dah harganya. demi anakanda, sanggup je. 


lepas dah shopping2 barangan anakanda, jalan2 kejap kat KB Mall tu. jalan punya jalan, masuk la first lady. ngap.! cekup jubah selai. hubby banje. so saya terime dengan redha je. agaga.


turun bawah, masuk butik levi's. hubby lak shopping untuk dia. 


kirenye time shopping ni, sume dapat benda. hubby dapat, saya dapat and anakanda pon dapat. 


apa yang kami shopping haritu? 

ni haaaa..




untuk anakanda.


ni daddy pilihkan.

bonda pilihkan.

terbeli yang saiz besar. 6-12 months. huahuahua


10 helai napkin

mitten and booties. beli ikot warna baju yang di beli tu.

barut perot. beli nak wat contoh sebab nak mintak umi jahitkan nanti.

untuk bonda.



untuk daddy.




**done shopping skali. ada banyak kali lagi ni ye daddy. haha.

2 juri awam:

puan.mila said...

Haaa bju ankku y first sama dgn ank aku..lps ni nasib la klau jumpa bby pkai bju sama..bju bby g situ sini mmg sma je, haha

Cikdida Syuhada said...

hahaha. muge pengeluar same kan. tu pattern same. hehehe

Post a Comment