:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

i hate you chocolate.!!




saya tak suka coklat.! saya tak suka coklat.! saya tak suka coklat.!

saya dah la jenis tak suka makan coklat. pastu sekarang saya jadi tak suka sangat2 kat coklat. ala2 anti gitew.! 

ini suma gara2 candy crush tu.!!

kat tepon, belom lepas lagi level 65.!!

ni sume bile berjaya crashkan the jelly, tetibe naik coklat tu. 

ooohhh.. bencinye..!!

bile nak lepas ni???

tensen tau.!

nampak tak coklat2 yang menimbulkandiri mereka tu?
sangat la menyakitkan hati.!

aritu kat tab tensen jugak pasal coklat ni. kat level 79.




tapi lepas main berhari2, nasib la yang kat tab tu dah lepas dah. 

kat tab pon baru level 80 sebab berehenti main agak lama. thats why baru tersengguk2 kat level 80 tu. then macam nak gile plak bile kene tunggu berhari2 pasal nak unlock kan level. tu pon saya tau sebab kak ma yang gitau boleh unlock kan level tapi kene tunggu 3 days. oohooi..! lama.! 


nak unlock kan yang after level 80 pon masalah juge ni.


tetibe last few days baca blog cik epal gonjeng yang glamer tu. die cite pasal cara2 nak dapatnya unlimited life and takyah tunggu berhari2. peh..! bahagia jap.! tengkiu cik epal.! haha. sape2 nak tau, leh baca kat sini. 



erm, sekarang ni dengki dengan kak su and kak ma. kak su dah level 200 lebih. padahal saya yang main dulu. and saya yang perkenalkan game ni kat dorang. tapi dorang yang lagi advance and expert. tak aci.! eh, tapi kecian kak ma tau, tak tau nape tapi tetibe je fon dia cam reset balik game tu. jadi level 1 balik. tensen dia. takpe kak ma. berusaha.! hahaha.


sekarang ni, asal free je ngadap candy crush tu. memang la berhantu game ni.! papepon, usaha tangga kejayaan. semoga berjaya lepas level 65 one day nanti. dan semoga telepon tu tak di baling ke dinding sebab geram sangat. haha. haish, nape la perlu coklat2 tu ada?? benci..!!!


so, 

lets say NO to chocolate.!!


** i really hate you chocolate.!! sampaikan last week, time saya beli coklat dari cikgu sekolah saya ni untuk adik2 saya, saya makan jugak 2,3. makan dengan penuh rasa benci dengan imagine tu makan coklat dalam candy crush tu. hohoho.






4 juri awam:

~misshuny~ said...

haha..lawak la dida..hani xmain sgt.tp adik ipar hani yg duk main..xbergerak2 level...yg geram 3 hari nk unlock tu.lepas hani bce cik epal punya tips tu la hani dpt up kan level untuk adik ipa..bangga tetiba.hiksss

Cikdida Syuhada said...

hani. sakit hati sangat. ni dendam dengan coklat. skg dok level 97 dendam dengan bom lak. tak lepas2 lagi. tapi tips cik epal tu memang membantu sangat. hehe

~misshuny~ said...

hani kejap2 tukar tarikh..haha....hubby hani lagi la addicted ngan game..semalam pas asar kami laki bini duk ngadap game..xsnonoh ase.hihi

Cikdida Syuhada said...

Same la hani. Memang kejap2 tkr date. Addicted gile rse. Ble x lepas, tensennn.. Hahahah

Post a Comment