:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

i wonder




sekarang anakanda dah makin membesar kat dalam. gaya pon cam makin aktif je ni.

tiap2 hari, bace2 info bab baby. bab preparation to be a mom. bace blog tu blog ni yang cerita their experiences with their baby.

and lepas bace tu, mesti i wonder.

they are so good. so determinate. so passionate. so knowledgeable.

what bout me?

can i be a good mom?
can i handle my anakanda alone as hubby is far away in bintulu?
how to live alone with anakanda?
what should i do when things out of control happen?
can i fully breasfeed my anakanda like most of them do?


macam2 persoalan yang timbul. rasa macam diri sangat tak berilmu pengetahuan bab baby2, bab preparation, bab things to buy bab breastfeeding, bab pantang. macam2 bab lagi lah.!

makin banyak di baca, rasa macam makin banyak tak tau. boleh gitu? wuwuwu.


tetibe rasa cam takot nak ada anak. takot takleh jadi, takleh sedia yang terbaik utk anakanda. 

tapi bonda janji, bonda akan sediakan dan jadi yang tebaik untuk anakanda bonda.




**mohon anakanda tak majuk dengan entri ni. bonda still love u no matter what we have to face in the future.




0 juri awam:

Post a Comment