:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

list barangan anakanda



sekarang dah 5 months.

walopon masih lagi blur, tapi saya dah mula menservey sedikit demi sedikit keperluan baby.

tapi kan

tak tau nak start dari mane. huahuahua.

so mula la menggoogle dan membaca blog ibu2 yang lain.

antara bog yang saya lawati :




2. irine nadia marcelo official blog




3. kisah hati




takleh baca banyak2 sebab nanti saya jadi pening nak ikot yang mana. hahaha. lagi pula, blog2 yang saya lawati tu, most of them bagi list yang lebih kurang same je. so, refer kat blog2 ni je takpe kot. heee.


and saya ada donlot checklist dari mypermatahati.com.
*agak complete. nanti print and refer sini la kot. hehe*













ciap ada harga lagi tu. so lepas dah ciap2 beli, leh la check bape bajet dah kuor. hehe.


**tengok checklist buat bonda rasa tak sabar la nak gi shoping barangan anakanda ni. daddy, cepat la balik.!



4 juri awam:

IMaH said...

Wa..bestnya dah leh start shopping barang baby dah. Take care ok!

Cikdida Syuhada said...

hee.. start shopping skit2 dulu. kang kalu nk shopping skaligus, terketar lak nk byr. hahaa

Liya Laa said...

Akak, xsedar pn akak dh pregnant. Congrats n jaga baby elok2 k :)

Cikdida Syuhada said...

hee.. tq. in sha Allah akan di jage elok2.. :)

Post a Comment