:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

pilihanraya kecil kuala besut




kebetulan hari saya check up untuk 24 weeks jatuh pada hari pilihan raya kecil kuala besut ni. past few days memang dah bersuasana mengundi dah kat kawasan2 ni. 


motip entri ni?

ooh, takde pape pon. bukan nak berkempen. bukan nak bersyarah.

just nak gitau.

meriah jugak la suasana mengundi ni walopon just pilihanraya kecil. penuh bendera. 






masa keluar gi klinik tadi pon, jalan depan sekolah saya siap jem. pastu nak balik tu kene uturn kot jaoh gara2 takleh masok simpang. jem.! and bile drive dalam keadaan orang dok raih undi tepi2 jalan tu, rasa takot lak. sebab ramai sangat orang holding bendera. siap ada yang ketuk2 cermin kete. scary.!

abang pulis menjalankan tanggung jawab





pintu gerbang besar nak masuk ke sekolah saya







by the way, oleh sebab proses undi ni, tak memasal ramai gile anak2 murid saya tak datang. kalu kelas saya, out ot 32, 19 orang tak datang. ada kelas lain, besenye 20 lebih. tetibe arini 7 orang je datang. mengundi punye pasal, sekolah pon tak datang. menyebok je dorang tu. cam dorang lak mengundi. 


untuk makluman sume, saya tak terbabit dalam proses mengundi dan saya neutral. huehuehue. 


** jangan tiru penrangai buruk saya ni. tengah drive amik gambar. BAHAYA.! tapi mase ni kete gerak tak gerak je time amik gambar. heee. bekap diri sendiri.

0 juri awam:

Post a Comment