:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

second check up



godek2 dalam draf. eh, rupenye entri ni tak di post. patot la rase pelik je. huuu. sowi ye. baru nak update yang second check up. padahal dah 3 kali gi situ.


second check up at klinik pakar darul iman nyior tujuh.

date : 6 mei 2013

hubby ajak gi scan tengok anak die sebab katenye dah lame tak tengok. kalu ikot, malas jugak sebab 8 mei ada check up dengan kk dah. tapi dah sebab hubby nak sangat, saya ikot jela. 

so hasilnye:

gula ok. berat turun sekilo. anakanda dah pandai menendang2 cuma bonda tak rase lagi sebab anakanda still kecik.

macam bese, melopong2 kami berdua tengok anakanda yang aktif. 

mase doktor scan, die tunjuk jari dulu.

pastu doktor check anggota badan. pandai ye anakanda bagi bontot kat doktor. cian doktor tu. heee

nak tengok anakanda kami yang buas tu.?

ni haaaa..






** semoga anakanda terus membesar dengan sihat. bonda tak kisah jadi gemok jadi hodoh untuk anakanda. asalkan anakanda dapat zat yang cukup. heee.



0 juri awam:

Post a Comment