:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

third check up



third check up kat klinik pakar darul iman.

date : 3 julai 2013.


sebenarnya harini dah kene gi check up kat kk. tapi sebab hubby balik, so kami decide nak gi teropong anakanda la.


sekarang dah 20 weeks. so bajet2 dah nampak gender die. tapi mase scan tu, tak nampak sangat and doctor bagitau kalu nak sure gender anakanda, kene scan after 26 weeks. kami bukan main dah excited nak tau gender sebab nak gi shopping barang baby lak. terpakse la shopping barang2 kaler neutral dulu nanti. heee.


alaaaaaaaaaaaaaaaa.. lambat lagi. dah la mase tu hubby tak balik. tak best la kalu nak gi scan without hubby. sobsobsob.


tak scan 4d sebab doktor kate 4d kat klinik tu ada masalah sikit. tapi takpelah. tak dapat tau gender pon takpelah asal nampak anakanda sihat. besar pon besar. doctor tunjuk sume dari kepala, mata, mulut, hidung, perot, tulang belakang, dan kaki tangan die. mase scan tu, anakanda dok cium bau ketiak die. kuikuikui.


ni perkembangan anakanda bonda and daddy.







** alhamdulillah. doctor kate anakanda sihat. itu yang penting. grow healthy ye sayang.




0 juri awam:

Post a Comment