:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

barangan anakanda : shopping part 4



last week balik ganu. then sempat la gi shoping barang anakanda sikit2.

antara yang di beli? ni haaa..

beli kain nak wat barut perot.







pampers new born untuk stok dalam kete.



minyak2.



barut perot comey. *sebab berkenan sangat*. ibu punya pon ada.



krim telon.



tungku baby.



tilam baby. kat kamdar je. huuu



then bile dah sudah shoping tu. balik umah. umi potong kain untuk barut perot. 



tadaaa.. hasilnye.

yang biru and peach tu baby punye. umi cakap wat banyak pon takpe sebab saya maybe beranak time musim hujan. yang putih tu saya punye bengkung.



barang2 cam krim telon and tungku tu saya beli kat sini. kat giant je kedai ni.




so, so far kire dah agak banyak membeli untuk baby. tinggal few things je lagi. and lepas tu leh la shopping untuk ibu plak. hehe



**excited sangat bile shoping barang si kecik. hehehe



0 juri awam:

Post a Comment