:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

barangan anakanda : shopping part 5



lagi cerita bab barangan anakanda. maklumlah. ibu tengah excited membeli untuk anak. hehe.

setelah sevey mensevey, lame berpikir, akirnye beli la breast pump.

dulu nak medela FS. sumpah hati berkenan gile. tapi terpakse tukar amik yang lain sebab pikir, duit tu banyak lagi boleh diguna ke arah lain. huhuhu. so lepas sevey, akirnye terjumpa page ni.


tengok pakej die cam ok jugak. last2 amik pakej no 3. harga die murah je. medela FS tu 2x ganda la harga set breast pump rumble tuff ni. takpelah. yang penting dapat and in sha Allah boleh diguna untuk bantu saya breast feed anakanda saya nanti.

dalam set die ada ni.


and last sunday, parcel ni sampai ke umah mak mertua. yeeehooo..!!












bile barang sampai je, mesti cek satu persatu. then tergabra sebab tengok collection kit die ada satu je. terus mesej akak awner. die pon dengan gabranye call. rupenye kite buke kotak kot 1 side je. lagi satu collection kit ada kat side lagi sebelah. huu. ampun kak. saya jakun and terbolas. terbuat akak gabra lak. hahahaha.


**tengok je set breast pump ni, saya jadi berkobar2 sangat nak fully breastfeed anakanda nanti. semoga harapan dan impian saya ni tercapai. doakan saya.!


2 juri awam:

Anonymous said...

Dida,razi ni..saje blogwalking smbil buaikan umairah..hehe..
Kalu dida nk fully bf,mse pantang rajin bt stok je..razi xbt stok mase pantang sbb pk nk travelling after pantang ngam2 pas raya..skali lps pantang susu x semeriah mase pantang..tp cukup la utk umairah..cume x de stok ebm lngsung..gile kentang kan..hahaha

Cikdida Syuhada said...

ye ke?haaa.. nmpk gayanye kene rajin mengepam la..

Post a Comment