:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

celebration for si keciks.



28.8 and 30.8. 

beday si keciks. 

dorang datang umah saya wikend tu sebab umi abah takde. kebetulan sekolah saya ada perkhemahan badan uniform di La hotspring. so bawak la dorang gi sane skali. celebrate beday cara baru. hihi.




kebetulan bile sampai kat sane, bebudak dah gi jungle trekking. so bawak la si keciks dua orang ni mandi manda dulu. excited gile dorang. lagi excited bile boleh mengepau akak die ni. huuu.

mandi manda di air yang tohor.







merendam kaki di kolam air panas.





  



makan durian kat tapak perkhemahan.




penat sangat mase ondaway nak balik.




real celebration.




sesi mengorder.




boring menunggu pesanan sampai.




makanan dah sampai.


 








sesi makan.






sesi membayar.



**tu jela cerita celebration for si keciks berdua ni. adik2 kate dorang suke sebab dapat mandi manda dan dapat makan besar. yela dik. skali skale je. kalu selalu, kopak akak ko ni. huhuhu.


0 juri awam:

Post a Comment