:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

our maternity photoshoot



hubby balik so kami gi wat maternity photoshoot di tok bali. dah lame dah ngidam nak wat tapi maternity photoshoot ni adalah yang adhoc. so takde props and preparation langsung. huuu.


OP ada lah dari moments capture.


OP outdoor belah hubby mase kami kawen haritu. 


i love all the photos..!! so tak dapat nak cakap la mane yang paling favourite sebab sume pon favourite saya. haha.


these are the photos. 

















cantik kan gambar2nye? OP kemah kan. hehehe.


terpakse la bermain dengan alam sekeliling je sebab takde props. agak tak puas hati bab props ni tapi takpelah. tu je rezki kami. yang penting ada jugak gambar official masa saya tengah buncit membuyung ni. boleh tnjuk kat anak nanti. hehehe.


**anak ke seterusnye pon nak wat jugak maternity potoshoot ni. let it be a trend. huehuehue. botak lakiku.!

0 juri awam:

Post a Comment