:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

expect. expected. expectation



expectnye : hubby boleh tukar.

expected :  bile tengok result eg tukar, memang seperti yang di jangka dan di ramal.

expectation :  tahun depan bile dah keje, harapnye boleh jaga afia sorang2.

susah hati?

waswas

tak yakin?

YES. i am.

susah hati bile pikir nak kene survive sorang2 nanti. waswas dengan keupayaan diri sendiri nak jaga afia sorang2 and tak yakin dengan kebolehan diri untuk hidup sebagai ibu yang jaoh dari hubby.

TAPI

nak tak nak, susah hati tak susah hati, waswas tak waswas, yakin tak yakin, ape feeling sekalipon, memang kene gak harungi, kene jugak lalui keadaan  tu.

HARAPANnye

afia akan jadi anak yang menyenangkan ibu. anak solehah yang tak banyak ragam bile tinggal berdua dengan ibu. anak yang betol2 menjadi sumber kekuatan ibu.

AAMIIN.

**ibu dengan afia mesti rindu gile kat daddy nanti. takotnye bukan afia yang rindu lebih. ibu die ni haaa. heee. bile la nak dapat dok sebumbung ni ea? T_T

afia will definitely missing her moments with daddy

our first official family photo


0 juri awam:

Post a Comment