:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

jamuan akir tahun 1 cemerlang 2013.



oleh sebab ticernye dah nak cuti awal, maka jamuan pon di awalkan la. tu pon nasib budak2 yang semangat. kalu tak, memang je ticer tak wat. huahuahua.


menu?

nasi minyak.
air kotak.
air mineral cup.
air berkarbonat.
jajan.
and kuih2 yang budak2 tu bawak.

buat masa bahasa inggeris after perhimpunan. so boleh la kontrol dorang. tak jemput cikgu2 pon. just bagi nasi and air kotak with air mineral kat cikgu2 yang ajo kelas dorang. nasi tu dah bungkus siap2. bukan ape, senang, budak 1 cemerlang 2013 ni aktif sangat. tak terkontrol kalu nak buat makan hidang or jemput cikgu2 lain.


sesi tunggu makanan di bahagikan.



sesi makan.





lepas dorang dah makan nasi, baru dorang kuorkan kuih2 dorang. before tu ticer tnaye bawak kuih tak, sume diam. ceh.!









lepas dah kenyang, posing2 amik gambar plak.

tengok la gaya2 pelik anak2 1 cemerlang saya ni. especially yang boys la. huuu.

























nasib baik ticer jenis suke posing jugak. kalu tak mesti dorang kempunan nak posing dengan ticer. wahahaha.!

**pandai tak ticer ni cover perot die? mase jamuan ni saya dah 37w. hehehe.


0 juri awam:

Post a Comment