:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

saya dah 27 tahun.!



21.10.1986 - 21.10.2013

alhamdulillah. saya dah cukup 27 tahun. dah matang usia. perangai je tak matang2. hahaha.

celebration? 

takde pon.

sebab jaoh dari hubby jaoh dari femli. 

tapi buat2 gilo jugak. gi beli kek secret recipe 1 slice and tulis wish pada diri sendiri. hahaha.



sebenarnye dah celeb dengan hubby few times. gi makan kat secret recipe and kopitiam jerteh tu kire celeb la sebab makan makanan mahal. dengan femli pon same. 


1st celeb.







2nd celeb





3rd celeb.


beli kek sendiri and makan sorang2. sadis tak? huhu.


yang paling mengharukan adalah mesej dari hubby yang tak brape nak ingat beday bini die ni.

tacing tak mesej dari laki ai? nangis oo. hahaha.

last but not least,

saje nak tunjuk no 2110 tu. kuekuekue.

** bajet nak suruh anak kuor on my beday, tapi tak kuor pon. kalu tak leh celeb beday skali. heeee




0 juri awam:

Post a Comment