:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

happy birthday afia..!



Happy birthday afia sayang.! 

Bukan yang ke setahun. Tapi baru yang ke sebulan. Ekekeke.

Harini afia dah cukup dah sebulan lahir kat dunia ni. Ibu pon dah sebulan slim. Ehh.. haha.

Sepatutnye bile dah umor sebulan, kene gi injek. Tapi oleh sebab 13hb ni ari jumaat, kene la pospon ke next week. Misi bagi date 18.12 ni. Nasib baik jugak sebab daddy afia balik kelantan sekarang ni.

Kalu sebulan lepas, kol 7.30 pm tengah dok bergelut kesakitan dalam LR. Tapi harini, dah leh tengok anak depan mate sendiri. Unbelieveable sangat rase. Alhamdulillah.

So, anakku yang berumur sebulan ni, sekarang dah reti macam2. Takde la pandai meniarap merangkak sume tu. Kalu dah pandai sume tu, kang terkejut abis sume orang. Heee.

Afia sekarang dah pandai melonjak2 badan die. Bile tido tu, esok tengok dah bergerak ke tempat lain. Beralih sikit la dari kedudukan die tu. Pastu sekarang dah pandai, kalu nak tido, nak beriba. Nak orang ada dekat die. Pastu sekarang, bile panggil name die, die dah pandai cari suara yang panggil die tu. Kalu dengar suara saya or daddy die, laaagi la.! tapi mate die macam tak la fokus sangat lagi. Meliar lagi gerakan mate tu.

Suka sangat dapat tengok perkembangan anak sendiri. Tak sabo tunggu afia respond dengan suara plak. Mesti best. Hehe.

So, di hari ke 30 kelahiran afia ni, ibu pakaikan afia gaun. Lupe sape bagi. Comey tak? Hehe.



Terpkse tambikan afia sebab tersedu. Hee


Video time tersedu


video time membebel


 
Dah mandi dah saya




Afia suke sangat tido terteleng2. Oleh itu, ibu telah mengepit kepala afia dengan bantal pooh ni. Hehe.




**harapan ibu, semoga anak dara ibu ni membesar menjadi mujahidah yang solehah kepada ibu dan daddy, femli,agama, masyarakat, bangsa dan negara. Aamin.





0 juri awam:

Post a Comment