:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

sesi membotakkan afia



hari ke 7 afia lahir, ibu and daddy decide nak cukur rambut afia. nekmi afia cakap sunat cukur pada hari ke 7 then rambut tu di timbang and di bayar same harga dengan emas or perak. in addition, rambut afia sekarang rambut dari dalam perot. sebab tu umi cakap better cukur je.

lagipon orang cakap kalu cukur rambut baby ni ada banyak kelebihan.

1. dapat pahala.
2. rambut tumbuh lebih lebat dan cantik.
3. mata jadi lebih terang.


ada satu artikel saya baca pasal cukur rambut ni. baca kat sini.

http://hafizfirdaus.com/content/view/382/103/

ustaz azhar idrus pon ada jawab persoalan pasal ni.



kami tak buat majlis lagi. just cukur sendiri je. so ni antara saat2 ketika afia di botakkan daddynye. daddy gune gillete je time cukur ni. afia lak rilek je. tido je. nasib baik jugak sebab kalu bangun, susah skit. kepala aktif. huhu




















at last..! after almost 2 hours daddy afia terbongkang membongkokkan diri..

the new afia nur syifa'




**reroma di dahi tak di cukur. takot naik makin lebat. itu yang nampak dabel standed between dahi dengan kepala. hahaha.


0 juri awam:

Post a Comment