:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

happy birthday hubster.!



As the topic stated

HAPPY BIRTHDAY HUBSTER..!!!

15 jan 2014. 29 years old. 

Ada fefeeling dah makin tua tak yang? Last year dah ni celeb beday dengan angka 2 di depan. Hehehe.


Tahun ni pon tak dapat celeb beday sekali. Tapi takpe. Tunggu hubby balik raya cine ni la celeb.


Doa saya untuk hubby,

Semoga kami sehidup semati sehati sejiwe. Moga2 hubby akan menjadi imam terbaik buat saya dan anak2 untuk selamanye. Aamiin.


Sedey tak dapat celeb dengan anak bini ye? Hihi

afia shows her love towards her dad
pakai baju dad je arini

afiq and afia.
same kan?

Pandangan tajam at last tu sebab tak puas hati bapak die tak balik2 lagi tengok die. Hihi


**nak ajak hubby celeb beday die kat secret recipe la. Gue kepingin makan kek! Hihihi.




0 juri awam:

Post a Comment