:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

afia is 5 months today.!



quick update
(baru lepas kelas dan nak masuk meeting plak)

afia is 5 months today.

how time flies eh? 

cepatnye afia membesar.!

sekarang tido pon dah macam2 gaya. mentang2 la die dah leh meniarap mengiring sume tu. hehe

 


dear afia nur syifa',

happy 5 months on earth. ibu and abi love you very much baby..!

afia macam ibu ke abi eh?



**ai is  very the rindu nak menulis di blog tapi skarang sangat tak sempat. so nanti if ada entry yang dah lame2 tu baru terbit, pepaham la bahawa tu entry yang dalam draf. hehe.


0 juri awam:

Post a Comment