:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

afia dah ada mykid.!



yeyyyyyy...!!


afia dah ada mykid.

mase afia lahir aritu, mykid ni distopkan. ingatkan stop terus. jenuh dok pikir malas nak usung surat beranak die yang gedabak besar tu. huhuhu.


nasib baik dikeluarkan balik mykid ni. tu pon saya tau lepas tengok post kawan yang branak baru2 ni. so saya mintak abinye afia buat kat putrajaya sebab dengar2 kat sane cam cepat je servisnye. 


so ini la hasilnye.!!


certain2 no terpakse di tutup. bahayaaaaa...!


**bangge pulak nampak name sendiri kat situ. nasib baik ada jugak name saya, kalu tak, memang jeles la dengan hubby sebab name die ada. kuikuikui.






0 juri awam:

Post a Comment