:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

happy birthday umi..!!


17 julai 2014.

happy birthday umi..!

yang ke berapa itu rahsia. hehehe.

saya saja tak wish haritu. kebetulan plak birthday umi jatuh hari kamis and saya dah nak balik ganu. so tahan je diri dari wish. adik saya wish kat wasap grup femli kami, pon saya tak wish lagi walopon umi cakap orang lain tak wish pon. (trase hati la tu. hahahaha)

sebenarnya walopon tak wish tapi dah beli gift.



then bile balik, umi tengah tido sebab tak sihat. saya letak hadiah depan pintu bilik umi. bajetnye bile umi kuor die tengok and excited la. hehe. skali aboh yang kuor dulu. tapi aboh tak amik pon. die biar je. so bile umi kuor, die tengok la. sengih je die. hehehe. tapi yang gedik and excited lebih nak buke gift tu, adik2 saya la.


nasib baik umi suke. heee.


bersempena beday umi yang ke 5tutttttt (censored no belakang. Hahaha), saya harap umi saya akan di panjangkan umor, senantiasa sihat sejahtera, selalu berbahagia, dimurahkan rezki dan dipermudahkan segala urusan. Semoga segala hasrat umi saya akan menjadi kenyataan. Aamiin.

i love my mom, who is also my best buddy, my kaunselor, my chef, my teacher, my shoulder to cry on. kalu panjang kate, banyak lagi nak di listkan. So, kite pendek katekan saje la, she is my everything.!


**entri dok dalam draft dah dekat seminggu. baru leh postkan kat sini. bese la. bizi. kuikuikui.









0 juri awam:

Post a Comment