:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

hari sukan smksbp 2014



sukan 2 hari. 

24 dan 25 jun.

saya macam bese la. duduk di tengah2 padang as penyelia peserta. 

day 1.




day 2.






 



tak breakfast tapi berlari sakan. ni akibatnye.



 then ada kejadian tak di ingini. ada 1 student patah pergelangan tangan mase dok main lompat kijang. time nak pijak kayu penanda tu, kayu tu tergerak sebab licin. die nak tahan dengan tangan time jatuh tapi salah posisi. nasib baik ada JPAM. terus hantar ke hospital.









then ada acara lari2 untuk guru2 dan staff sekolah. sebenarnye acara jalan kaki laju tapi sume orang lari, jadi la acara berlari. hahaha.!

pilih grup members.


grup saya.







acara guru dan staff lelaki.






rumah merah (rumah saya) dapat no 2. biru juara. ok la tu. hehe. 2 hari dok tengah padang, akibatnye muke dah gelap. huarghhh!! (salahkan hari sukan).



**berlari tak streching tak ingat branak tak sampai stahun pon lagi. akibatnye malam tu sakit orat. nasib baik tak demam. wuwuwu.





0 juri awam:

Post a Comment