:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

home



bile balik rumah, i mean rumah umi aboh, adalah perkara yang sangat menggumbirakan hati saya. perkara yang paling di tunggu. hohohoho..!!

why??

sebab bile kat rumah ni ada umi aboh and adik-adik.

sebab bile kat rumah ni makanan free. (muehehe. kedekut!)

sebab bile kat rumah ni internet laju.

and sebab bile kat rumah ni, boleh rest serestnye (new vocab. hikhikhik).




sume reasons di atas boleh mereleasekan stress saya. when im home, boleh meluah perasaan dengan umi. buleh kenak (usik) adik-adik. buleh pau aboh. hehe. nok makan ape pon, gitau je aboh, mesti aboh beli. nak surf internet bile-bile mase je boleh sebab internet on 24 jam. and afia? takyah bimbang takyah risau. ateh die ada. sume ateh die setel. saya siap boleh tido sampai 2,3 jam lagi. hehehe.




sebab tulahhh.. harini rasa MALASSSSSSSSSSSSSSSS sangat nak balik besut.

MALAS nak live with only afia.

MALAS nak masak or beli sendiri makanan.

MALAS nak stress sbb internet tab hidup segan mati malu-malu.

and of coz, MALAS nak penatkan diri without rest.


but what to do??

nak tak nak, malas tak malas, KENE dan WAJIB jugak balik sane. uhhhhhhhhhhhhh..!!


petang ni balik besut, konfem afia akan beronar. sebab krisis dari ramai orang dok layan die jadi ibu sorang je yang ada. sori afia. nanti ibu mintak transfer balik kuala ganu k? boleh dok umah nekmi and aki. muehehe. (macam boleeeeeeeh aje).



**ini adalah entri meroyan sebab petaang ni dah kene balik besut. warghhhhhh..!!!




0 juri awam:

Post a Comment