:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

afia and adliyya



after 7 months, they met again. 


dulu jumpe mase kecik tak reti pape.

aku ke sini kau ke sana

then jumpe balik mase raye time sume dah reti orang panggil name dorang and dah reti kenal orang. tapi time jumpe ni afia badmood sebab tak cukup tido. huhu


dah besar. afia badmood time ni

aku mau ke sana kau mau ke sini 

ibu... amik la afia. ape ibu osing je ni..!
adliyya suke la makan tudung botol ni mama.

bestie. tertukar anak. hehe. 
adliyya nur imani bt adam, geram ooi mummy tengok kening awok tu..!!

**moga2 anak2 kami pon akan berkawan baik. tapi susah ooi nak jumpe.! sorang di besut sorang lai di PD. jumpe stahun skali la time raye. huuuuu




2 juri awam:

IMaH said...

besar dah pun afia. omeynya...

Dida Syuhada said...

Haah. Dah besar. 10 bulan dh. Heee

Post a Comment