:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

afia and her troli rides



first, mase gi kb mall with my family. memang extreme la afia mase tu. 





gaya macam bigboss dah ha. siap bantal conforter lagi tu. hahaha

sebenarnye ni terpakse pinjam troli kb mall sebab tak larat nak dukung. carrier tak bawak, stroller pon tak bawak. huhuhu.

then kali kedua mase gi shoping kat supermas.


tak boleh nak senyum sebab first time dok gitu dalam troli. memang afia pegang je pemegang tu. gayat gamaknye. hahaha. and klako plak ibu tengok afia mase ni. rambut pokok nyior sebatang atas kepala. muke takot. lawak la awak ank ooi. heeee


**afia dah boleh sit properly so senang la nak letak dalam troli gini if nak gi shoping and tak larat carry. but ibu needs to be very careful as she will take things next to her. active ni.. hehehe


0 juri awam:

Post a Comment