:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

afia first pokok nyor



oleh sebab afia ni rambut die halus mulus tal lebat sangat, botakkan dari umor 7 hari, sekarang (almost 10m) baru la rambut tumbuh dengan molek. banyak tak banyak sikit tak sikit. tapi dah agak panjang. 


so ibu ni test la nak buat pokok nyior kat atas kepala. boleh dah..!! excited ooi.!

terus ibu fefeeling anak dara ibu ayu gile. hahahahahahaha..!


pokok nyor d belakang kepala. hahaha

lepas dah boleh buat sekali, slalu jela rase naj 
haip ibu niii..!


nyor nan sebatang

bawak pokok nyor sambil menumpahkan nasi ibu


terus muke jadi petak bile rambut batang nyor. hahaha

**dah ada pokok nyor atas kepala baru la nampak gegirl sikit kan? :)




0 juri awam:

Post a Comment