:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

bile afia demam



ibu is the very menggelabah..!!


first time afia demam. 27.8. 2014. rabu. takde la tinggi sangat. just 37.8 celcius tapi ibu takot sangat. sebab takot makin tinggi and ibu tak tau camne nak handle sebab tak pernah handle afia demam sengsorang. in fact, afia tak pernah demam. huuu.

balik sekolah tu rase tubuh afia panas. dah la balik lewat aritu. lepas magrib decide nak gi klinik. skali hujan lebat gile. terpakse redah sebab dah turun and masuk kete baru hujan lebat tu.

orang first sampai klinik. afia still lagi cergas. merangkak sana sini macam klinik tu umah die je. hehe. masuk jumpe doktor, doktor kate demam sikit but still kene pantau. dapat antibiotik and ubat demam. konfius sebab setahu aku ubat2 ni takleh bagi lagi budak bawah setahun. tapi balik tu aku bagi je sebab takot melarat. sowi afia. huuuu.

makan roti di klinik.

siap sempat berkawan lagi kat klinik. hihihi


video


balik umah bagi ubat terus tido.

balik umh main dgn favorite thing, remote tv. heee

 malam tu ibu just monitor suhu badan and alhamdulillah turun. terus ibu rase lega.


**semoga anak ibu sihat sokmo. aamiin.






1 juri awam:

eamy milea said...

moga afia cepat sembuh..zara dah demam da

Post a Comment