:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

cikuuuuuuuuuuuuuu...cakkkkkkkk!!



main cikucak dengan afia. letak dia dalam playpen (yang sangat2 dia tak suka) then main2 dengan dia. ok. sebenarnya bukan main sangat its more to she wants to escape from the playpen tapi tak dapat. hehehe.



berusaha sepenuh hati nak kuor. tapi hanya mampu mengeluarkan kepala. hahaha. last2 bila dah boring and nak marah sangat, terus bagi sore soprano. baru ibu terhegeh2 nak kuorkan dia. banyak akal betol anak dara ibu ni. heee.



2 juri awam:

eamy milea said...

Suare soprano tak leh tahan tu hehe

Dida Syuhada said...

Sore afia ngaring sgt2. Heee

Post a Comment