:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

A treat by him


Dah cite birthday vacation. Baru teringat nak cite pasal birthday treat by husband. A day earlier. Sebab on my birthday tu saya ada kursus. Takot tak sempat celeb skali sebab tired.

Treat di secret recipe aje. Setahun lebih tau saya tak gi secret recipe tu. Last gi time peknen 8 bulan. Sekarang gi plak time afia dah almost one year. Lame betol. Hehehe.

Skema betol la laki saya. Langsung takde sayang ke darling ke. Dapat seben pemalu gini la. Ekeke.

Yang paling sebok nak oder makanan adalah si kecik ni. Siap berebut menu lagi haaa. 








Menu malam tu selain kek?


Saya punya.

Hubby punya. 
(Hubby punya nampak lagi best. Huhu)

Tak sempat nak bergambar bertiga secara elok. Budak kecik asik bergerak-gerak.


Hubby siap nyanyi lagu happy birthday time dapat kek. Ok la tu. Bukan senang beliau nak wat gitu tau.

Ucapan di fesbuk?

Syahdu betol gambo yang beliau gune. Tengah makan tu. Nampak sangat kuat makan sekarang. Huuu.

Tengkiu suamiku sebab bagi isterimu ni makan sodap2. Kasi gemuk lagii.. 

Pavlova ni sendiri beli. A birthday treat by me for myself. Heee.

** Kenal and bertunang 2011. Kawen 2012. Dapat anak 2013. Tapi 2014 baru dapat sambut birthday skali. Ini la nasib pasangan pjj cam kami ni. 

0 juri awam:

Post a Comment