:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Cuti sekolah dah bermula


Yeyyyy..!!

So im now a fully housemom.!


 Hari2 boleh ngadap afia.



Hari2 boleh spend mase dengan afia.



Hari2 boleh tengok perkembangan afia. 



And hari2 boleh jaga afia.

Maapkan saya yang serabai. Afia nangis sambil tarik tudung. Ntah pape dah ibu. Hihi.

Yeyyyy..!

Sekarang dengan afia dulu la sebab hubby tak balik lagi. Jage spm. Next week baru balik. Nanti next week baru boleh jadi fully housewife. Kihkihkih.

And to you my man..


Cepat pulang.! Aku rinduuuu.! ❤️❤️❤️


**Cuti sekolah memang dah mula dah. Tapi still ada lagi keje dari sekolah yang kene setelkan. Tapi.. Buat2 tak ingat jela dulu. Amik mood rest and rilex dulu. Minggu depan la gabra. Kihkihkih. (Minggu depan macam kene OT ke sekolah je). Haih.! Sape kate cikgu ni kalu cuti lame memang cuti? 

0 juri awam:

Post a Comment