:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Mighty morphin power rangers


Di zaman kanak2 riang ria ribena dulu, hari sabtu je memang dok tunggu nk tengok power ranger. Tipu la kalu cakap tak minat power rangers kan? Legend tu. Kihkihkih.

Paling suke red ranger sebab hensem. Pastu dok fefeeling diri sendiri ni pink ranger. Korang pon mesti gitu kan? Haa.. Tipu dosaaa.. 😜

Pastu kan..

Tahun 2011 haritu, i met my power ranger. 
😍😍😍
(Icon mesti nak kene yang love2. Gedik sangat. Haha).


He was known as karbon dioksida before. Tengok date tu? Mase tu baru2 lagi berkenalan. Kenal kot pesbuk je. Muke sebenar belom tengok pon lagi. Hehehe.

Pastu..

Gedik pon datang..

Laluuu..


Gini la jadinya. Mase tu saya pegang title cik lagi. Kihkihkih.

Pastu ada kawan bagitau, pink bukan bercinta dengan red.

Tetibe ajee..


Dia pon tukar jadi white ranger.

Eh??

Esoknya tukar lagi. Gaya macam lebih kurang dah tu dengan gaya pink ranger. 


So.. Paham tak kat situ? 

Beliau memang nak tackle ai lah. Kehkehkeh.

Baik punya taktik tackle kan? 😬

Berkat kesabaran beliau, akhirnya ai terjatuh cinta pulak kat beliau.

Maka..

Inilah jadinya..


Time tu kami dah tunang ok. Sebab tu gedik jangan cakap lah. Melampau sangat.! Kahkahkah.

**entri throwback hasil komen beliau di pesbuk semalam and harini beliau pulang. Paham2 jela. Mood tengah gedik ni. Kahkahkah.
I love you my ranger. 😘😘😘





1 juri awam:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Post a Comment